پودر سوخاری مرغ

پودر سوخاری مرغ


در طی سالهای اخیر تولید و مصرف انواع پودرهای سوخاری مرغ روند افزایشی چشمگیری داشته که باعث تولید مدلهای گوناگونی از پودرهای سوخاری مرغ شده است تا بتواند نیاز مشتریان با سلیقه های متفاوت را براورده نماید.
پودرهای سوخاری مرغ در دو نوع دانه ریز و دانه درشت تولید می شوند که دارای طعم های گوناگونی از جمله ساده، اسپایسی، سبزیجات و … می باشند.
پودر سوخاری مرغ دانه درشت برای پوشش دهی کامل مرغ و جذب روغن کمتر مورد استفاده عموم قرار میگیرد. علاوه بر این همچنین در حین سرخ شدن باعث حالت دهی غذا می شود که مورد پسند خیلی از افراد می شود.
پودرهای سوخاری دانه درشت با نامهای گرانول یا پولکی نیز در بین مردم شناخته می شود که همه این موارد تولید یکسانی دارند و تفاوتی با یکدیگر ندارند.

عوامل مؤثر بر قیمت پودر سوخاری در بازار عمده‌فروشی

ویژگی های پودر سوخاری مرغ مرغوب

پودر سوخاری مرغ مرغوب باید بافت سبک و تردی داشته باشد تا پوششی طلایی رنگ و ترد را به مرغ بتواند اضافه کند و ذرات پودر سوخاری مرغ باید یکدست و درشت باشد تا به خوبی به مرغ بچسبند و مرغ را با پوششی مناسب از پودر سخاری در بر گیرند. رنگ پودر سوخاری مرغ با کیفیت و مرغوب باید دارای رنگ قهوه ای روشن باشد که حتی کمی سفیدی داخلش هم دارا باشد و نباید رنگ تیره یا زرد یا نارنجی داشته باشد.
نباید دارای روغن و نمک باشد تا بتوانید به راحتی مواد مورد نظر خود را به همراه میزان دلخواهتان را به مرغ اضافه کنید. باید این نوع پودر های سوخاری مرغ عطر طعم خنثی داشته باشند تا طعم اصلی مرغ را تغییر زیاد ندهند. باید روغن کمی به خود جذب کنند تا غذا سنگین نشود.

پودر سوخاری مرغ بهتر است درشت باشد یا معمولی؟

این موضوع بستگی به سلیقه ی فرد متقاظی این محصول را دارد. اگر به دنبال این هستید که مرغ سوخاری شما بافت ترد تری را داشته باشد باید از پودر سوخاری درشت استفاده کنید زیرا به خاطر بافت درشت و زبر تری که دارد مرغ را ترد تر می کند و باعث می شود روغن کمتری هم نسبت به پودر سوخاری معمولی جذب غذا شود ولی اگر به دنبال تردی کمتر و اینکه پودر سوخاری شما طعمی خنثی داشته باشد استفاده از پودر سوخاری معمولی بهتر است.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!