پودر سوخاری پانکو نوعی از پودر سوخاری می باشد که روش تهیه ان با دیگر پودرهای سوخاری متفاوت می باشد. در تهیه پودر سوخاری پانکو از حرارت غیرمستقیم و بوسیله فر برقی بدون سوختگی نان و پوسته پوسته شدن نان می باشد که باعث کیفیت بالای این نوع از پودرها شده است.
پودرهای سوخاری مرغ پانکو در طعم های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود که در این بین پودر سوخاری مرغ تند پانکو از محبوبیت بیشتری برخوردار است که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. پودر سوخاری مرغ پانکو طبق استانداردهای تولید و در محیطی کاملا بهداشتی تهیه و به مشتریان عرضه می شود.
پودر سوخاری مرغ پانکو در دو نوع دانه ریز و دانه درشت وجود دارد که پوششی عالی و یکدست به غذا می دهد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!