از انجایی که میگو و سایر غذاهای دریایی از منابع موردنیاز بدن به شمار می ایند بنابراین نیاز است حداقل هفته ایی بار مصرف شوند.
اما خیلی از افراد به ویژه کودکان به دلیل بوی ضخم میگو و ماهی از خوردن آن سر باز می زنند و این منبع مهم غذایی را از دست می دهند.
استفاده از آردهای سوخاری میگو جهت سرخ کردن میگو مورد استفاده قرار می گیرد که با ترکیب ادویه های مخصوص و معطر بوی بد میگو را از بین می برد و سبب تردی و خوش فرمی غذا در حین سرخ شدن می شود.
انواعی از آردهای سوخاری میگو در طعم های مختلف ساده، اسپایسی در دو نوع دانه ریز و دانه درشت یا گرانول توسط تولیدکننده های بسیار در داخل کشور تولید می شوند که در بسته بندیهای با اوزان مختلف و قیمتهای گوناگون به فروش می رسند.

پودر سوخاری میگو طعم دار
امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!