کاسرول ها، غذاهای سرخ شده، رویه های ماکارونی و برخی از شیرینی ها چه وجه مشترکی دارند؟ علاوه بر خوشمزه بودن، همه آنها با طعم ترد باشکوهی که آرد سوخاری است تهیه می شوند. اما این تاپینگ های ترد و ترد سرشار از کربوهیدرات هستند. خوشبختانه، این راهنما بهترین جایگزین برای آرد سوخاری را به شما نشان می دهد که هنوز طعم عالی دارد.
آرد سوخاری چیست و چرا با کربوهیدرات کم سازگار نیست؟
این نوع پودر سوخاری پانکو کاربردهای متعددی دارد. آنها می توانند شیرین یا شور باشند و برای نان پز کردن و خرد کردن غذاهای مختلف از گوشت و کاسرول گرفته تا مرغ و استیک استفاده شوند. آنها همچنین اغلب برای غلیظ کردن خورش ها و آبگوشت ها استفاده می شوند.
خرده نان دقیقاً همین است – خرده نان خشک. در گذشته، درست مانند کروتون ها، آنها یک راه ارزان و راحت برای استفاده از نان بیات بودند. مطمئناً می توانید به زمان هایی فکر کنید که مادر یا مادربزرگتان کلاسیک ها را درست می کردند: مرغ سرخ شده، کوفته، کیک خرچنگ، ماک و پنیر پخته شده، یا کرامبل میوه.
وقتی صحبت از انواع مختلف بافت آرد سوخاری می شود، خشک و تازه است.
آرد سوخاری خشک از نان کهنه، پخته یا برشته به دست می آید. این نان ها رطوبت کمی دارند. این نوع آرد سوخاری نان باگت برای افزودن یک رویه ترد اضافی به هر وعده غذایی مناسب است. آرد سوخاری تازه با نان نرم تری درست می شود و در نتیجه پوسته نرم تری به دست می آید. اینها برای گنجاندن در چاشنی ها یا گوشت خوری عالی هستند.
اکثر انواع نان می توانند آرد سوخاری خوش طعمی تولید کنند. مانند اکثر نان ها، آرد سوخاری با غلات درست می شود. حتی پودر سوخاری بدون گلوتن شامل غلات خاصی مانند برنج یا کینوآ است.
به طور معمول، یک فنجان آرد سوخاری سنتی مبتنی بر غلات حاوی 78 گرم کربوهیدرات، 14 گرم پروتئین و 6 گرم چربی است.
نیازی به گفتن نیست که آرد سوخاری خانگی معمولی کم کربوهیدرات یا کتوپسند نیست.
جایگزین کتو برای آرد سوخاری
اگر بخواهید همه وعدههای غذایی مختلف را که شامل آرد سوخاری میشوند را حذف کنید، یک لیست کاملاً کوچک خواهید داشت.
برای مبتدیان کتو، شروع یک رژیم کم کربوهیدرات یا کتوژنیک می تواند بدون محدود کردن غذاهای مورد علاقه شما به اندازه کافی سخت به نظر برسد. ساده ترین راه برای شروع یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات، یافتن دستور العمل های کتو است که جایگزین های خوبی برای غذاهایی که بیشتر می خورید ارائه می دهد، بنابراین بدون احساس کمبود احساس سیری می کنید.
بهترین جایگزین کم کربوهیدرات برای آرد سوخاری رنگی چیست؟
خوب، چهار مورد وجود دارد – و هر کدام طعم و بافت منحصر به فرد خود را دارند. وقتی کمی بیشتر در مورد آنها بدانید، به راحتی میتوانید این پودر سوخاریهای دوستدار کتو را در برنامهی روزمره خود بگنجانید.
شماره 1: آرد سوخاری پانکو
یکی از رایج ترین انواع آرد سوخاری پانکو است. آرد سوخاری پانکو که در ابتدا در غذاهای ژاپنی استفاده می شد، در طول سال ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. برخلاف اکثر آرد سوخاری ها، شما نمی توانید پانکو را در خانه درست کنید، اما می توانید آنها را از قبل تهیه کنید.
پانکو سبک تر و تردتر از آرد سوخاری معمولی شماست. آنها همچنین در هنگام سرخ کردن، چربی و روغن کمتری را جذب میکنند و نتیجه نهایی را به یک ظرف سبکتر تبدیل میکنند. پانکو از مخمر، آرد گندم و روغن درست می شود. در حالی که نمی توانید از نان باقی مانده خود پانکو درست کنید، می توانید آن را در راهروی پخت اکثر خواربارفروشی ها پیدا کنید.
پانکو که جایگزینی عالی برای آرد سوخاری و پودر جوجه سوخاری است، میتواند برای پختن غذاهای سرخشده و همچنین یک ماده اتصال دهنده عالی برای تخممرغ (یک گزینه عالی وگان) استفاده شود. یک چهارم فنجان پانکو حدود 70 کالری کل شامل 14 گرم کربوهیدرات خالص، 3 گرم پروتئین و نیم گرم چربی دارد.
شماره2: وعده غذایی بادام
جایگزین خرده نان: آرد بادام
همانطور که محبوبیت رژیم های کم کربوهیدرات و کتو افزایش یافته است، غذاهای خاص نیز محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. ثابت شده است که کنجاله بادام یک گزینه عالی کم کربوهیدرات برای اهداف متعدد است، به ویژه به عنوان جایگزین آرد کم کربوهیدرات. آرد سوخاری عالی هم درست میکنه. بسیاری از دستور العمل های کم کربوهیدرات که نیاز به آرد سوخاری دارند، بیشتر از آرد بادام استفاده می کنند.
آرد بادام (که آرد بادام نیز نامیده می شود) از بادام آسیاب شده تهیه می شود. این بدان معناست که شما نه تنها یک ماده عالی کم کربوهیدرات دریافت می کنید، بلکه تمام فواید سلامتی بادام را نیز دریافت می کنید.
برخی از این فواید عبارتند از: فاقد گلوتن، غنی از فیبر، و منبع فراوان ویتامین ها و مواد معدنی مختلف از جمله ویتامین E، آهن، ریبوفلاوین، منیزیم، پتاسیم و کلسیم [*].
همچنین می توانید پودر سوخاری بادام خود را با هر وعده غذایی که می خواهید مزه دار کنید. آنها را می توان با دارچین و یک جایگزین شکر کتو شیرین کرد یا می توان آنها را با چاشنی ایتالیایی و پنیر پارمزان طعم دار کرد.
معمولاً می توانید آرد بادام را در بخش پخت خواربار فروشی محلی خود پیدا کنید. یک چهارم فنجان وعده غذایی بادام حاوی حدود 180 کالری کل شامل 15 گرم چربی، 3 گرم کربوهیدرات خالص، 2 گرم فیبر و 7 گرم پروتئین [*] است.
شماره 3: آرد نارگیل
جایگزین خرده نان: آرد نارگیل
آرد نارگیل یکی دیگر از گزینه های شگفت انگیز برای تهیه یک جایگزین کم کربوهیدرات برای آرد سوخاری است. نه تنها یک گزینه عالی برای آرد کم کربوهیدرات است، بلکه می توان از آن برای مصارف نان نیز استفاده کرد.
فواید آرد نارگیل به درشت مغذی های آن محدود نمی شود. مانند نارگیل، آرد نارگیل نیز فواید یکسانی را دارد – این فقط نارگیل آسیاب شده در ساده ترین شکل آن است. این آرد سرشار از فیبر، چربی های سالم و پروتئین است، به علاوه دارای شاخص گلیسمی پایینی است.
آرد نارگیل همچنین به دلیل داشتن چربی های سالم فراوان به انرژی کمک می کند. همچنین به حفظ سلامت قلب و عروق، سطح کلسترول سالم، و به سلامت گوارش کمک می کند[*][*].
دو قاشق غذاخوری آرد نارگیل ارگانیک حاوی 124 کالری، 4.2 گرم چربی، 6.1 گرم کربوهیدرات خالص و تقریبا 5 گرم پروتئین [*] است.
جایگزین مورد علاقه شما برای آرد سوخاری
یادگیری در مورد جایگزین های کم کربوهیدرات برای غذاهای مورد علاقه شما اولین قدم برای اطمینان از انتقال نرم تر به رژیم کتو است. خوشبختانه، یافتن یک جایگزین کتو پسند برای آرد سوخاری تنها آغاز گزینه های بی شماری است که دارید.
هنگامی که چند جایگزین ساده مواد را یاد گرفتید و نحوه محاسبه ماکروهای خود را تعیین کردید، به خوبی به سمت غذاهای خوش طعم و سلامتی بهتر خواهید رسید. برای دریافت ایده های خوشمزه تر و آسان تر، حتماً کتابخانه دستور العمل های Perfect Keto را بررسی کنید.
بدون دیدگاه