خرده نان که به عنوان آرد سوخاری نیز شناخته می شود، بقایای نان خشک تکه شده است که برای خرد کردن یا پختن غذاها، پر کردن مرغ، رویه کاسرول ها، نان گوشت، خورش های غلیظ کننده، فله ارزان قیمت سوپ ها و برای تهیه یک پوشش ترد یا ترد برای غذاهای سرخ شده استفاده می شود.
مانند شنیسل و تونکاتسو. یک خرده نان از انواع ژاپنی پانکو نامیده می شود. می توان آن را با انواع مختلف نان درست کرد و در مقایسه با پانکو پوسته پوسته تر، آسیاب می شود. آرد سوخاری خانگی و پودر جوجه سوخاری ترخینه را میتوان به دانههای بزرگتری تبدیل کرد، اما همچنان فاقد بافت پوستهدار مشخصی است که پانکو را از هم جدا میکند.
موارد استفاده از آرد سوخاری
آرد سوخاری به عنوان رویه ترد روی کاسه های پخته شده، به عنوان چسب برای کوفته و به عنوان نان روی غذاهای سرخ شده استفاده می شود. آرد سوخاری خشک شده خوب است و اغلب برای خرد کردن مواد تشکیل دهنده مانند تخم مرغ، ماهی و کروکت قبل از سرخ کردن عمیق استفاده می شود یا روی گراتن پاشیده می شود تا روغن گرفته شود و رویه ترد ایجاد شود.
2 نان (نان سفید با بافت سفت)
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 فنجان کره
جهت ها:
برای خرد کردن یکنواخت نان از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید (نباید مانند ماسه باشد.)
آن را بیش از حد پردازش نکنید، کمی بافت بگذارید.
در یک تابه بزرگ، کره را آب کرده و خرده نان، فلفل و نمک را اضافه کنید.
هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.
روی حرارت متوسط، به هم زدن ادامه دهید (تا زمانی که خرده ها به کف تابه برخورد کنند مانند ماسه شود).
بگذارید خنک شود.
آن را در کیسه های پلاستیکی سنگین با زیپ مهر و موم نگهداری کنید.
آنها را تا شش ماه در یک کابینت نگهداری کنید.
از آن برای خرد کردن یا پختن غذاها، پر کردن مرغ، رویه کاسرول، شاه میگو سوخاری بوشهر اضافه کردن حجم ارزان قیمت به سوپ ها، غلیظ کردن خورش ها و نان گوشت استفاده می شود.
همچنین برای تهیه یک پوشش ترد و ترد برای غذاهای سرخ شده مانند کتلت های نان مانند شنیسل و تونکاتسو استفاده می شود.
در غذاهای غربی، وقتی سرخ می شود، روغن یا روغن را جذب می کند.
آرد سوخاری و پودر سوخاری حرفه ای را به غذای خوراکی، سالاد یا دسر معمولی اضافه کنید تا ترد و ترد را اضافه کنید.
این ماده به عنوان پوشش دهنده برای غذاهای سرخ شده و سرخ شده در تابه استفاده می شود.
از پودر نان خشک شده برای پوشاندن غذاهای سرخ شده استفاده می شود.
می توان آن را به عنوان رویه روی دستور العمل های au gratin قبل از پخت پاشید.
می توان از آن به عنوان رویه سوپ، پاستا و سالاد استفاده کرد.
آرد سوخاری را به مخلوط بروشتا (ریحان، گوجه فرنگی رسیده، روغن زیتون، پیاز اسپانیایی، فلفل و نمک) اضافه کنید.
بدون دیدگاه