پودر سوخاری فرانسوی

پودر سوخاری یکی از محبوب ترین محصولات غذایی در فرانسه است که در بسیاری از غذاهای آماده و فست فودی در این کشور به کار می رود.

جهت خرید بدون واسطه این برند بهتر است به سایت های فعال در این حوزه جهت مشاوره و خرید و فروش مراجعه نمایید.

پودر سوخاری فرانسوی

کشور فرانسه به سبب معروفیت کیفیت نان هایی که دارد، یکی از پیشروترین کشورها در زمینه تولید این محصول است و کیفیت و مرغوبیت آرد آن کشور سبب محبوبیت فوق العاده زیادی در بین طرفداران آرد و پودر سوخاری است.

اگر سری به کشور فرانسه زده باشید مطمئنا از طعم لذیذ و رویایی غذاهای سوخاری آنجا به وجد خواهید آمد.

غذاهای آماده دریایی یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین فرانسوی ها است که بیشتر به صورت سوخاری شده در فست فودها و رستوران های این کشور سرو می شوند.

پودر سوخاری فرانسوی

مزیت خرید بدون واسطه این محصول

  • قیمت پایین این محصول به سبب حذف هزینه های واسطه گری و دلالی
  • خرید به قیمت درب کارخانه
  • ضمانت بدون چون و چرای محصول خریداری شده
  • حذف هزینه های مربوط به بسته بندی به دلیل فروش به صورت فله به وزن های مختلف که بیشتر راجع به آنها در مطالب پیشین به آن پرداخته شد.
  • خرید اینترنتی به صورت آنلاین و حضوری توسط نمایندگی ها به صورت مستقیم تاثیری در تغییر قیمت ندارد.
  • دامنه انتخاب وسیعتر به سبب وجود تنوع بیشتر در محصولاتی که توسط نمایندگی ها ارائه می شوند از دیگر مزیت ها است.

و بسیاری از مزایای دیگر

 

معروف ترین مارک پودر سوخاری

در مورد انواع پودرسوخاری در مطلب پیشین اشاراتی شد که در این عنوان می خواهیم یکی از معروف ترین و پرفروش ترین آرد سوخاری و پودرسوخاری را به شما معرفی کنیم که مارک آن kfc  است و از نوع درشت و به اصطلاح پولکی است و در طبغ غذاهایی نظیر مرغ سوخاری به کار می رود.

این آرد به دو شکل تند(اسپایسی) و نرمال به فروش می رسد.

جهت تهیه این نوع محصول می توانید از طریق سایت های اینترنتی و شبکه های مجازی جهت خرید و فروش اقدام کنید.

پودر سوخاری فرانسوی

ارزان ترین پودر سوخاری فله

قیمت اردها و پودرهای سوخاری نسبت به کیفیت نوع آرد و طعم و مزه ای که به غذا میدهد و نوع کاربردی که در تهیه غذا دارد تعیین می گردد.

البته یکی از پرفروشترین و ارزان ترین نوع پودر سوخاری به لحاظ رنگ شرح زیر است:

  • پودر سفید سوخاری
  • پودر طلایی سوخاری

این نوع پودرها دارای هیچ گونه طعم و مزه ای نیستند و شما می توانید بر حسب سلیقه فردی اقدام به تولید طعم و مزه مورد علاقه خود کنید.

توصیه:

این محصول علاوه بر ویژگی های منحصر به فردی که دارد، داری زیان هایی است که از مهمترین زیان این محصول می توان به این موضوع اشاره کرد که نان هایی که در تهیه این محصول به کار می روند طی دو مرحله پخته و خشک می شوند و سپس مجدد در تهیه غذا حرارت میبینند، که این سبب آزاد شدن ماده ای سرطانزا به اسم آکریلامید می  شود، که توصیه می شود از این محصول بیش از یکبار در هفته در غذای خود میل ننمایید.

پودر سوخاری فرانسوی

مفهوم مرینیت در آشپزی

این کلمه در آشپزی به معنی مزه دار کردن مواد غذایی به کار می رود.

این مزه دار کردن می تواند برای انواع غذاهای گوشتی، انواع کباب ها و ماهی ها به کار رود.

که هدف از این کار ایجاد طعمی لذیذتر است که هر آشپز ماهر و نیمه ماهری از فرمول خاص خود که بعضا جزء اسرار رستوران داران است جهت مزه دار کردن استفاده می کند.

مزه دار کردن مواد غذایی بستگی به این دارد که در چه نوع غذایی می  خواهید استفاده کنید مثلا برای پخت بهتر گوشت گوساله و گوسفند از کیوی استفاده می شود ولی استفاده از کیوی برای غذاهای سبزیجاتی نظیر قارچ سبب له شدن آن می شود.

برای مرینیت کردن هم می توان ادویه را مستقیما به کار برد و یا با اضافه کردن به پودرهای سوخاری علاوه بر طعم در شکل ظاهری غذا تغییرات مطلوبی را ایجاد کرد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!