پودر سوخاری ماهی

پودر سوخاری ماهی


ایا به دلیل بوی ضخم ماهی از خوردن ان صرفنظر می کنید؟
ماهی یک منبع موردنیاز برای بدن می باشد که خیلی از افراد بویژه کودکان به دلیل بوی ضخم ان از خوردن ماهی سر باز می زنند. سرخ کردن ماهی با پودر سوخاری ماهی علاوه بر از بین بردن بوی ضخم ان سبب خوشمزگی و تردی می شود که افراد را به خوردن ماهی علاقمند می کند.
پودر سوخاری ماهی دارای ادویه های معطر و طعم دهنده ایی است که موجب خوشمزگی غذا می شود و نیاز به اضافه کردن هیچ گونه ادویه ایی ندارد.
برای طبخ ماهی سوخاری فقط کافی است ماهی را پس از شستشو در تخم مرغ زده و سپس در پودر سوخاری اغشته کرده تا پوششی یکدست ایجاد شود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!