جهت خرید و فروش پودر سوخاری به قیمت فله یا عمده باید به سایت های معتبر در این زمینه مراجعه نمایید.
در مورد راه های شناخت آرد و پودر سوخاری مرغوب جهت خرید و فروش به نکات زیادی در مطالب پیشین اشاره شد.
خرید از سایت یا روش اینترنتی
جهت خرید اینترنتی، لیست قیمت آنها در سایت ها درج شده که جهت اطلاع از قیمت ها و همچنین ترکیبات این محصول می توانید به آدرس های درج شده در اینترنت مراجعه نموده یا از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان مربوطه گفتگو نمایید.
از نشانه های فساد پودرسوخاری چیست؟
معمولا شناخت پودر سوخاری سالم از فاسد برای افراد عادی مشکل است.
اما با دقت کردن به نکات زیر می توانید به این امر پی ببرید:
در این عنوان قصد داریم به نشانه هایی که به شما در امر شناخت سلامت و یا فاسد بودن این محصول کمک می کند مطالبی را عنوان کنیم.
پودرهایی که به اصطلاح بوی نا یا کهنگی بدهند از نشانه های نامرغوب بودن یا فساد محصول خبر می دهد.
تغییر رنگ غیر عادی این محصول هم می تواند یکی از نشانه های فساد این محصول باشد.
باورهای غلط درباره نان خشک یا سوخاری
به دلیل اینکه ارد و پودر سوخاری از نان های حجیم و خشک شده بدست می آیند لازم دانستم در اینجا به موضوع استفاده از این نان ها قبل از تبدیل شدن به این محصول اشاره کنم.
بسیاری از خانواده ها متاسفانه به دلیل اطلاعات غلط توصیه می کنند که جهت لاغری و بهبود بیماری هایی نظیر دیابت و چربی خون بهتر است از نان های خشک و یا سوخاری شده استفاده نمایند.
دلیل این امر را این عنوان می کنند که به سبب خشک و ترد و نازک بودن دارای کالری کمتری هستند و به نوعی غذایی سبک محسوب می شوند.
با علت به شما خواهیم گفت که چرا تغذیه به این روش برای افراد دیابتی و دارای کلسترول خون مضر است.
اولا: باید گفت نان خشک به سبب کم حجم بودن و از دست دادن رطوبت دارای فیبر بیشتری می شود که این خود سبب افزایش کالری در نان خشک و به سبب ترد و خوشمزه بودن فرد رغبت بیشتری جهت مصرف دارد که خود این امر در افزایش قند خون افراد موثر است.
دوما: وجود دانه هایی از قبیل کنجد و سیاه دانه در این نوع نان ها است که به سبب چربی و روغن اشباع شده در مغز این دانه ها سبب افزایش چربی خون نیز خواهد شد.
در ترکیبات نان های سوخاری به سبب طعم بهتر و خوشخوراک شدن علاوه بر آرد، شکر، روغن، شیرخشک و تخم مرغ به کار می رود که این موضوع هم به نوبه خود سبب افزایش کالری در این نان ها می شود.
پرکاربرد ترین و پرفروش ترین نوع پودر سخاری
همانطور که میدانید پودرهای سوخاری انواع مختلفی نظیر ساده, طعم دار و… دارند که هر کدام از آنها دارای ویژگی های منحصر به فرد خود است که از این میان پودر سوخاری نارنجی از نوع دانه درشت و دانه ریز بسیار پرفروش است و سود حاصل از فروش این محصول چه در داخل و همچنین صادرات آن به خارج کشور بسیار خوب است.
این پودر به صورت بسته بندی و یا فله قابل خرید و فروش است.
کاربرد پودر سوخاری نارنجی
این پودر علاوه بر ظاهر زیبایی که به غذا می دهد در استفاده درون محصولی نظیر تهیه غذاهایی از جمله کتلت و همبرگر سبب انسجام مواد با یکدیگر می شوند.
از این پودر علاوه بر استفاده درون محصولی به صورت پوششی برای کریسپی کردن غذاهایی نظیر قارچ، میگو، ماهی و مرغ به کار می رود.
بیشترین میزان فروش پودرسوخاری نارنجی توسط برندهای زیر صورت می گیرد:
- تردک
- آمون
- برتر
- مارتین
- گلها
- افخم
- پانکو