سوخاری یا کنتاکی؟ تفاوت این دو در چیست؟
بسیاری از افراد همان مرغ یا ماهی سوخاری را کنتاکی نیز می گویند اما در واقعیت اینطور نیست چرا که کنتاکی روش پخت متفاوتی دارد و از ادویه های منحصر به فردی که به ادویه ۱۱گانه معروف است تهیه می شود.
مورد دیگری نیز در متفاوت بودن غذاهای سوخاری و کنتاکی وجود دارد و آن مربوط به زمان پخت می باشد. غذاهای کنتاکی به این دلیل خوشمزه تر هستند که در یک فرایند طولانی تهیه و اماده می شوند و مانند غذاهای سوخاری یه غذای سریع و نیمه اماده نمی باشد.
پودرهای سوخاری ماهی کنتاکی را در اغلب موارد باید به صورت عمده خریداری کنید و از نمایندگیها و شرکت های پخش این حوزه اقدام به خرید نمایید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!