پودر سوخاری شنیسل مرغ قابل تهیه در طعم های مختلف از جمله طعم تند می باشد که به صورت فله نیز با قیمت عمده به فروش می رسد. ترکیبی از پودر نان یا آرد به همراه ادویه های مختلف ترکیب پودر سوخاری را تشکیل می دهند که برای سرخ کردن انواع گوشت مانند شنیسل مرغ به کار می رود.
نحوه نگه داری پودر سوخاری
استفاده از انواع پودر سوخاری در مراکز عرضه فست فود امری اجتناب ناپذیر است. در واقع شاید به جرات بتوان گفت بدون پودر سوخاری طعم غذا های تهیه شده فست فودی از جمله مرغ مورد پسند مشتریان نخواهد بود.
از این رو از پودر سوخاری برای طعم دار کردن مرغ استفاده می شود. ترکیبی از یازده ادویه مختلف طعم بی نظیری به پودر سوخاری می بخشد که مزه آن در ذهن هر مصرف کننده ای به یادگار می ماند.
آرد سوخاری به صورت ساده و پودر مانند ممکن است باشد یا این که دارای تکه های درشت است که در زمان سرخ کردن مرغ شکل خوبی به آن می دهد. علاوه بر مرغ انواع میگو و ماهی، پیاز و قارچ را می توان به کمک پودر سوخاری سرخ کرد.
آرد سوخاری که به این ترتیب تهیه می شود به راحتی قابل نگهداری است. جای خشک و دور از رطوبت و دمای محیطی مناسب بهترین شرایط جهت نگهداری پودر سوخاری می باشد.
معمولا پودر های آماده بیرون دارای تاریخ تولید و انقضا هستند که در زمان خرید لازم است به اطلاعات مندرج در روی بسته توجه شود. به همین دلیل پودر سوخاری تازه مزه کهنگی و ماندگی نمی دهد و به هم چسبیده نیست.
خرید پودر سوخاری شنیسل رستورانی
تهیه و خرید پودر سوخاری رستورانی به دو شیوه انجام می گیرد. پودر سوخاری ممکن است به شکل ساده تهیه شود یا این که شامل انواع دانه درشت آن باشد.
از طرفی در بین انواع پودر سوخاری امکان تهیه ادویه دار آن نیز وجود دارد. برخی انواع پودر سوخاری ادویه دار به صورت تند و فلفلی هستند که مناسب ذائقه هایی که مزه تند را می پسندند می باشند.
در رستوران ها و مراکز عرضه فست فود تقاضا برای خرید این کالا بالاست و به این سبب ممکن است خرید آن به صورت فله انجام گیرد. البته عموما خرید عمده و فله ای در اغلب رستوران ها مشاهده می شود مگر رستوران هایی که کوچک بوده یا فروش اندک دارند از انواع بسته بندی شده پودر سوخاری استفاده نمایند.
به این جهت مسئولان خرید رستوران برای افزایش کیفیت غذا های خود و تامین نیاز مشتریان از خریداران عمده پودر سوخاری تازه و با کیفیت می باشند.