در دنیای امروز، تنوع محصولات غذایی به حدی گسترش یافته که انتخاب بهترین مواد اولیه برای آشپزی به یکی از چالش های مهم هر آشپز و خانم خانه دار تبدیل شده است. یکی از این مواد اولیه که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده، آرد سوخاری تمپورا پانکو است.

تولید آرد سوخاری با کیفیت بسیار عالی ادامه داشته و به شما مشتریان عزیز در هر نقطه که هستید و خواستار این محصول با کیفیت می باشید تحویل خواهد شد.

مراکز تولید آرد سوخاری تمپورا پانکو

مشخصات بارز آرد سوخاری تمپورا پانکو

مشخصات بارز آرد سوخاری تمپورا پانکو

آرد سوخاری تمپورا پانکو، نوعی آرد مخصوص است که به دلیل ویژگی های منحصربه فرد خود، در آشپزی آسیایی به خصوص ژاپنی، کاربرد فراوانی دارد. این آرد به رنگ سفید و با بافتی نرم و شبیه به آرد سفید شیرینی پزی یا آرد گندم است.

آرد سوخاری زیر نظر بهترین مهندسان و افراد با تجربه در حال تولید می باشد و شما مشتریان عزیز و گرامی میتوانید با ثبت سفارش در سایت حال حاضر این محصول مرغوب و با کیفیت را به آسانی در هر نقطه که خواسته باشید و شما سفارش دهید تحویل شما عزیزان بدهیم.

این آرد سوخاری که دارای کیفیت بسیار عالی می باشد و در سال های اخیر طرفداران بسیار زیادی در سرتاسر ایران اسلامی پیدا نموده و مشتریان زیادی خواستار دریافت این حادثه خارجی هستند که تعداد آنها روز به روز در حال افزایش است.

بافت پفکی و سبک

این آرد بافتی سبک و پفکی به غذاها می بخشد که به خصوص در سرخ کردن غذاهایی مانند مرغ، ماهی، میگو، سبزیجات و قارچ بسیار جذاب است.

بدون ادویه

این ویژگی به آشپز این امکان را می دهد که ادویه ها و طعم دهنده های مورد علاقه خود را به غذا اضافه کند و طعمی دلخواه ایجاد نماید.

کاربرد چندگانه

آرد تمپورا پانکو را می توان به دو صورت استفاده کرد: یا به تنهایی با مخلوط کردن با آب سرد که بافتی پفکی به غذا می دهد.

روش استفاده از آرد تمپورا پانکو

استفاده به تنهایی

یکی از روش های مرسوم استفاده از آرد تمپورا پانکو، مخلوط کردن آن با آب سرد است. به این ترتیب، مخلوطی به دست می آید که وقتی مواد غذایی مانند مرغ، ماهی، میگو، سبزیجات و قارچ در آن غوطه ور می شوند، پس از سرخ شدن، بافتی پفکی و سبک پیدا می کنند.

این روش به خصوص در آشپزی ژاپنی برای تهیه تمپورا بسیار پرکاربرد است.

استفاده به عنوان چسبنده

در روش دیگر، می توان از آرد تمپورا پانکو به عنوان جایگزینی برای تخم مرغ در فرآیند سوخاری کردن استفاده کرد. برای این منظور، به ازای هر پیمانه آرد تمپورا، یک پیمانه آب کاملاً سرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه ای غلیظ به دست آید.

سپس مواد غذایی مورد نظر را به این مایه آغشته کنید و پس از آن با پودر سوخاری پانکو کاور کرده و در روغن داغ سرخ کنید. این روش باعث می شود که غذاها بافتی منسجم و طعمی بی نظیر داشته باشند.

قیمت آرد سوخاری تمپورا پانکو

قیمت آرد سوخاری تمپورا پانکو درجه یک قیمت آرد سوخاری تمپورا پانکو درجه یک در صورت ثبت سفارش در سایت حال حاضر بسیار مناسب تر بوده چون این واسطه ها از بازار حذف می شوند و شما عزیزان و مشتریان گرامی به طور مستقیم این محصول درجه یک را در اختیار خواهید داشت.

امروزه قیمت خرید آرد های سوخاری تمپورا، چیزی در حدود 40 الی 55 هزار تومان در حجم 500 گرمی می باشد که قیمت آن بسته به میزان کیفیت آن دارد.

علاوه بر مشتریان داخلی که تعداد آنها روز به روز در حال افزایش می باشد سفارش های بسیاری از کشورهای دیگر نیز داشته ایم کشورهایی مانند کشورهای جنوب ایران و کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس که خواستار این آرد سوخاری درجه یک می باشند.

ما افتخار داریم که این محصول درجه یک را به این کشور صادر نموده و کمک به اقتصاد غیر نفتی کشورمان بوده و اشتغال زایی را در میهن بزرگ اسلامی بیشتر نموده و این باعث افتخار و خوشحالی ما شده است.

مزایای عرضه مستقیم آرد تمپورا پانکو

خرید مستقیم آرد تمپورا پانکو از تولیدکنندگان یا توزیع کنندگان اصلی دارای مزایای متعددی است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

صرفه جویی در هزینه ها

با حذف واسطه ها و خرید مستقیم، می توانید هزینه های اضافی را کاهش داده و محصول را با قیمتی مناسب تر خریداری کنید.

تضمین کیفیت و اصالت

در خرید مستقیم، می توانید از کیفیت و اصالت محصول اطمینان حاصل کنید، زیرا محصول مستقیماً از تولیدکننده به دست شما می رسد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *