پودر سوخاری میگو پولکی به صورت دانه درشت توسط تولید کنندگان مکی در کشور تولید می شود که برای تامین نیاز مشتریان واردات این محصول را در راس کار خود قرار داده ایم که با استقبال خوبی در بین مشتریان بوجود اورده است.
برای تهیه میگو سوخاری پولکی باید میگوها را شسته بعد با ادویه های دلخواه مخلوط کرده و حدود 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار داده تا ادویه ها به خورد میگو بروند. سپس با پودر سوخاری پولکی مخلوط کرده تا پوشش یکسانی ایجاد شود بعد در روغن فراوان سرخ نمایید.
پودر سوخاری پولکی به دلیل پوشش دهی عالی به میگو باعث می شود تا روغن کمتری جذب غذا شود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!