تولید آرد سوخاری

تولید آرد سوخاری در کارخانه با پخت دوباره ی نان های حجیم انجام میشود. کیفیت آرد سوخاری بسیار مهم است که به ویزگی های یک آرد سوخاری با بالاترین کیفیت اشاره خواهیم کرد.

آرد سوخاری جهت تهیه ی انواع غذا هابه کار برده میشود و کیفیت آن تاثیر زیادی در کیفیت و طعم غذا دارد.

تولید آرد سوخاری

تولید آرد سوخاری

غالب آرد های سوخاری موجود در بازار به روش پخت مجدد نان حجیم تولید شده اند.در این روش نان های حجیم مانند نان های ساندویچی، نان های باگت را بعد از پخت، مجددا در کوره و یا فر قرار میدهند. این کار به منظور خشک شدن نان و از بین رفتن رطوبت آن انجام میگیرد.

با پخت مجدد، نان ها خشک، برشته و به رنگ تیره متمایل به قهوه ای در می آیند و تمام رطوبت آن ها گرفته میشود.

سپس نان های خشک شده آسیاب و الک میشوند و بعد بسته بندی و روانه ی بازار میشوند.

البته آرد سوخاری را میتوان در خانه هم تهیه کرد. به این صورت که نان باگت را خشک کنید و سپس آن را آسیاب کنید. فقط دقت کنید که کاملا خشک شده باشد، وگرنه آرد فاسد میشود.

تولید آرد سوخاری

آرد سوخاری با کیفیت

نمبتوان به طور مشخص ویژگی های معینی را برای تعیین سطح کیفیت آرد سوخاری بیان کرد.

اما، چیزی که واضح است، این است که آرد سوخاری نباید بوی نا بدهدو اینکه یکسان بودن اندازه ی ذرات آرد سوخاری از نشانه های کیفیت خوب آن است.

آرد سوخاری با کیفیت روغن کمی را به خود جذب میکند.در نتیجه غذای سالم تری خواهید داشت.

همچنین آرد سوخاری خوب، میتواند به خوبی بوی زخم مواد غذاییی را بگیرد و باعث خوش بو شدن آن ها شود.

تولید آرد سوخاری

مواد مورد استفاده در آرد سوخاری

اگر بخواهید آرد سوخاری را در خانه تهیه کنید که تنها به نان باگت احتیاج دارید و در صورت تمیل میتوانید به آن انواع ادویه ها را جهت طعم دار کردن اضافه کنید.

اما، مواد مورد استفاده آرد سوخاری در کارخانه ها به شرح زیر است:

  • آرد
  • نشاسته ذرت
  • گلوتن
  • عصاره مالت
  • شربت اینورت
  • مخمر
  • شیر خشک
  • نمک
  • روغن

هر کدام از این مواد ویژگی خاصی به آرد میدهند. به عنوان مثال روغن، جهت زیاد شدن حجم و افزایش میزان تردی آرد سوخاری به کار برده میشود.

اهمیت کیفیت آرد سوخاری

کیفیت آرد سوخاری به جهت اینکه در غذا استفاده میشود بسیار مهم است. طعم غذا متاثر از مواد مورد استفاده در آن است و اگر آرد با کیفیت نباشد طعم غذا را خراب میند.

همچنین برای ایجاد ظاهر خوب غذا، بافت آرد سوخاری بسیار مهم است تا ظاهر خوبی در غذا ایجاد کند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!