پودر سوخاری مرغ

پودر سوخاری مرغ


در طی سالهای اخیر تولید و مصرف انواع پودرهای سوخاری مرغ روند افزایشی چشمگیری داشته که باعث تولید مدلهای گوناگونی از پودرهای سوخاری مرغ شده است تا بتواند نیاز مشتریان با سلیقه های متفاوت را براورده نماید.
پودرهای سوخاری مرغ در دو نوع دانه ریز و دانه درشت تولید می شوند که دارای طعم های گوناگونی از جمله ساده، اسپایسی، سبزیجات و … می باشند.
پودر سوخاری مرغ دانه درشت برای پوشش دهی کامل مرغ و جذب روغن کمتر مورد استفاده عموم قرار میگیرد. علاوه بر این همچنین در حین سرخ شدن باعث حالت دهی غذا می شود که مورد پسند خیلی از افراد می شود.
پودرهای سوخاری دانه درشت با نامهای گرانول یا پولکی نیز در بین مردم شناخته می شود که همه این موارد تولید یکسانی دارند و تفاوتی با یکدیگر ندارند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!