پودر سوخاری KFC

پودر سوخاری KFC


پودر ادویه (بسته بزرگ) را با یک لیوان آب جوش یا شیر داغ حل کرده و قطعات مرغ خام خرد شده را بمدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل محلول خوابانده بصورتی که تمام سطح مرغ ها را بپوشاند تا طعم دار بشود
پاکت کوچک روکش (Powder Cover) را با نیم کیلو گرم آرد سفید قنادی مخلوط کنید (از آرد نانوایی استفاده نکنید)
مرغ های طعم دار شده را داخل پودر روکش قرار داده و بمدت یک دقیقه بغلطانید تا تمام سطح مرغها را بپوشاند و در آخر برای پولکی شدن سطح مرغ های غلطاننده شده در پودر روکش کاور(Powder Cover) آرام با پنجه چند بار چنگ زده تا تکه هایی از پولک نرم سطح مرغا را بپوشاند.
مرغها را داخل سرخ کن با حداقل ۱۷۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید. (در سرخ کن مرغها را روی هم قرار ندهید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!