پودرهای سوخاری از نان های حجیم تهیه می شوند که دوبار تحت گرما قرار می گیرند تا برشته و قهوه ایی شوند. سپس یک تا دوبار اسیاب شده و دانه بندی می شوند.
پودرهای سوخاری ساده با اضافه کردن ادویه های مخصوص جهت طبخ ماهی بویژه پودر سیر و اویشن بیشتر پودر سوخاری ماهی ادویه دار را بوجود می اورند.
استفاده از پودرهای سوخاری ماهی ادویه دار به دلیل از بین بردن بوی ضخم ماهی و پوشش دهی عالی جهت جذب روغن کمتر و تردی بیشتر رواج زیادی پیدا کرده است که سبب علاقمندی جوانان بویژه کودکان به ماهی سوخاری شده است.
پودرهای سوخاری ماهی ادویه دار را میتوان از سوپرمارکتهای بزرگ خریداری نمود که در بسته بندیهای کوچک جهت مصرف خانواده می باشد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!