ماهی از غذاهای لذیذ دریایی است که خوردن آن به هر طبخی مورد پسند است اما به صورت سرخ شده با پودر سوخاری، لذیذتر است. پخش کننده های شرکت های مختلف این آرد را بصورت عمده عرضه میکنند.
روشی برای تهیه پودر سوخاری
اگر در منزل مقداری نان باگت، تست، جو و… دارید، خمیر داخل آن را خارج نموده و در یک ظرف بزرگ و پهن خشک کنید. بعد از خشک شدن این نکه های خشک را آسیاب نمایید تا به صورت پودر یک دست و نرم درآید.
اگر یک دست و ریز نبود، به کمک صافی آن را صاف نمایید. پودر سوخاری شما آماده است، فقط باید مقداری زردچوبه و نمک و پودرهای خوش عطر به سلیقه خود به آن اضافه کنید.
حال حرارت دهید تا کمی قهوه ای شود و بعدفروش از خنک شدن در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.
لازم است بدانید، این پودر حاصل که خانگی تهیه شده، ممکن است به دلخواه شما شکل نگیرد، زیرا حرارت لازم و مخصوص داده نشده است.
یا احتمال آن است که نان حجیم مصرفی کپک زده یا نامرغوب باشد، در نتیجه هنگام استفاده از پودر سوخاری دست سازتان، انتظار شما برآورده نمی شود و طعم خامی یا زننده دارد.
پس پیشنهاد می شود برای تهیه یک پودر سوخاری عالی و درجه یک که به کمک دستگاه های مخصوص کارخانه جات و تولیدات مدرن، با نان های حجیم فوق العاده مرغوب، تهیه شده، غذایی دلپذیر با پودر آماده و خریداری شده با قیمتی مناسب، بدون دردسر، طبخ نمایید.
مشخصات پودر سوخاری
جدا از خوشمزگی غذا که پودر سوخاری به آن می بخشد، ارزش غذایی است که پودر سوخاری به غذا می دهد. از جمله مشخصات پودر سوخاری در صد گرم به شرح زیر می باشد:
- انرژی ۳۹۵ کیلو کالری
- چربی کل ۵ گرم
- چربی اشباع شده ۱/۲ گرم
- چربی چند اشباع نشده ۲/۱ گرم
- چربی تک اشباع نشده ۱ گرم
- سدیم ۷۳۲ mg
- پناسیم ۱۹۶ mg
- فییر عذایی ۴/۵ گرم
- پروتئین ۱۳ گرم
- کلسیم ۱۸۳ mg
- آهن ۴/۸ mg
- منزیم ۴۳ mg
- قند ۲ گرم
- کربوهیدرات ۷۲ گرم
کالری حالت خشک شده پودر سوخاری
پودر سوخاری انواع متفاوتی دارد که یکی از انواع حالت های پودر سوخاری، خشک شده آن است. کالری موجود در هر صد گرم از این مقدار پودر سوخاری، به میران ۳۹۵ کیلو کالری می باشد .
مواد معدنی در پودر سوخاری
- کلسیم
- آهن
- منزیم
- فسفر
- پتاسیم
- روی
- مس
- منگنز
- سلنیم
کاربردهای آرد سوخاری
- در غذاهای سرخ شده
- برای تردی غذا
پودر سوخاری ماهی
مردم ایران همیشه خوش ضایقه بودند و هستند و سفره های رنگی شان، نشان دهنده آن است.
ماهی از آن دسته غذاهای فوق العاده پر طرفدار و مقوی است که هرگز بدون استقبال از سفره ها خارج نمی شود.
اما گاهی خوراندن آن به کودکان یا بعضی افراد سخت مزاج، مشکل است
چه خوب است اگر در تهیه این غذای پروتئین دار و مفید از پودر سوخاری برای طعم دادن و خوشمزه تر کردن استفاده شود.
در این حالت مطمئن دیگر اثری از ماهی روی میز غذا یا سفره هاتان نخواهد ماند. چون لذیذ بودن آن پیر و جوان را مجذوب می کند.
پخش عمده پودر سوخاری
بعد از اینکه پودر سوخاری توسط کارشناسان تغذیه و کارشناسان مربوط به رژیم غذایی تأیید نهایی شد، از طرف تولید کنندگانی که استاندارد ها را دقیق رعایت کرده اند، به صورت عمده پخش می گردد.
به دلیل محاسن بالای پودر سوخاری، پخش عمده آن بسیار گسترده تر است.
دفاتر انلاین، این ماده غذایی پر کاربرد را در تمامی رستوران ها و آشپزخانه ها و منازل و… به صورت عمده پخش می کنند.
پخش کننده عمده پودر سوخاری ماهی
شما مشتری و خریدار محترم اگر می خواهید خریدی قابل اطمینان در مورد پودر سوخاری ماهی انجام دهید با پخش کننده عمده پودر سوخاری ماهی، در ارتباط باشید.
مزایای این کار، مشورت با پزشک سایت ها، مشاوره رایگان، مصارف و کاربردهای این محصول کیفی و درجه یک است. با خرید این سوخاری، آشپزی را لذت بخش تر کنید.