آرد سوخاری

امروزه غذا های سوخاری شده جزء محبوب ترین و پر طرفدارترین غذاهای دنیا می باشند با سوخاری کردن غذا ما یک طعم جادویی و شگفت انگیز را در آن به وجود می آوریم، اما سوال اصلی که ممکن است بسیاری از افراد آن را داشته باشند این است که تفاوت آرد سوخاری تایلندی با پودر سوخاری در چیست؟

آرد سوخاری بسته بندی

برخی افراد آن را همان پودر سوخاری می دانند اما در تهیه ی آرد سوخاری از نان های خشک شده استفاده نمی شود.

از آرد سوخاری بسته بندی برای طعم دار کردن و خوشمزه کردن انواع محصولات گوشتی نظیر گوشت، مرغ، ماهی میگو از دیگر مواد همانند قارچ و غیره استفاده می شود.

این ماده بهترین ترکیب برای مزه دار کردن انواع مواد پروتئینی می باشد.

آرد سوخاری پودری

برای داشتن با کیفیت ترین محصول آرد سوخاری باید از مواد اولیه عالی استفاده نمود که شهر نظر آباد در این زمینه پیشگام بوده است. در تولید آرد سوخاری پودری تنوع های زیادی رعایت میشود که ذائقه و سلیقه ی مصرف کننده را در بر بگیرد. از جمله ی آن ها آرد سوخاری ریز یا درشت، آرد سوخاری پانکو که اختراع مردم ژاپن است و روغن کمتری حین سرخ کردن استفاده میشود، آرد سوخاری قرمز و آرد سوخاری مخصوص مرغ است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *