کنتاکی ها و غذا های سوخاری شده جزء محبوب ترین و پر طرفدارترین غذاهای دنیا می باشند با سوخاری کردن غذا ما یک طعم جادویی و شگفت انگیز را در آن به وجود می آوریم، اما سوال اصلی که ممکن است بسیاری از افراد آن را داشته باشند این است که تفاوت آرد سوخاری خارجی با پودر سوخاری در چیست؟
از آرد سوخاری برای طعم دار کردن و خوشمزه کردن انواع محصولات گوشتی نظیر گوشت، مرغ، ماهی و میگو صورتی از دیگر مواد مانند قارچ و غیره استفاده می شود.
آرد سوخاری خارجی
یکی از مهم ترین پارامتر های طعم خوب در غذا های سوخاری استفاده از آرد سوخاری خارجی است، اما نه هر آرد سوخاری، آرد سوخاری خوب خارجی درشت که به آن پانکو نیز میگویند که ما آن را به شما ارائه میکنیم.
اگر نگوییم بهترین قطعا یکی از بهترین گزینه های حال حاضر بازار به شمار میرود که در حال حاضر طرفداران بسیاری را به دلیل طعم بینظیر، کیفیت مثال زدنی و عطر طعم فوق العاده ای که دارد به خود اختصاص داده است، که میتوانید با استفاده از آن طعمی بینظیر به غذا های سوخاری خودتون ببخشید.
آرد سوخاری چیست
در پاسخ به این سوال که آرد سوخاری چیست باید ذکر کرد آرد سوخاری همانطور که از نام آن پیداست محصولی است که از ترکیب آرد سفید و ادویه های لازم به دست می آید.
برخی افراد آن را همان پودر سوخاری می دانند اما در تهیه ی آرد سوخاری از نان های خشک شده استفاده نمی شود.
از آرد سوخاری برای طعم دار کردن و خوشمزه کردن انواع محصولات گوشتی نظیر گوشت، مرغ، ماهی و میگو صورتی از دیگر مواد همانند قارچ و غیره استفاده می شود.
بدون دیدگاه